Lån Utan Kreditupplysning

Lån Utan Kreditupplysning


Att ta ett lån utan kreditupplysning idag är mycket sällsynt eller rentav omöjligt. För varje gång som du gör en kreditupplysning vid upplysningscentralen, så blir den registrerad i deras register. Ju fler kreditupplysningar som registreras desto svårare blir det att få lån till bra ränta eller att få ett lån beviljat i över huvudtaget. Men bara för att en bank eller långivare gör en kreditupplysning så betyder inte det att en registrering sker hos upplysningscentralen.

Genom att ta en rad små snabblån som registreras hos upplysningscentralen, så försämras alltså chanserna att få ett bra lån i framtiden. Ett bra sätt att planera inför framtiden är att hitta lån utan kreditupplysning. Att ta ett lån på kanske 500 kr och få en prick i UC är som sagt inget att rekommendera om man planerar större lån i framtiden. Det är många långivare medvetna om i dagens läge och har därför utvecklat metoder för att bevilja personer som vill låna pengar utan fast inkomst, låna pengar med betalningsanmärkning eller bara ta ett lån utan kreditupplysning.

Största chansen att få låna pengar utan kreditupplysning är att ta ett mindre lån som t ex: smslån eller mikrolån. Vid högre summor gör bankerna alltid en kreditupplysning för att försäkra sig om att personen ifråga verkligen kan betala tillbaka lånet, de tittar på aspekter som inkomst, anställning, sparpengar, betalningsanmärkningar mm. Ett bra råd är att tänka på att det inte endast är lån som kan registreras i upplysningscentralen utan även avbetalningar och telefonabonnemang.

Långivare Som Beviljar Lån Utan Kreditupplysning

Thorn har lån från 5000 – 25000kr med en ränta från 12%. Du kan välja att att betala tillbaka lånet allt från 12 månader till 60 månader. De kräver ingen säkerhet för lånet och pengarna sätts in direkt på bankkonto.

Lån Utan KreditupplysningEtt annat mycket bra alternativ för lån utan kreditupplysning är LEASY. Även dom erbjuder lån från 5000 – 25000 kr med ränta från 12%. Dock krävs det att du är över 20 år och inte har någon betalningsanmärkning. Pengar sätts in på ditt konto och du får själv välja en återbetalningstid upp till 60 månader.

Folkia erbjuder lån från 1000 – 5000 kr med en återbetalnings period på 30 dagar och fast kostnad för varje lån från 126 kr till 452 kr beroende på vilket lån du väljer. När du betalat tillbaka ditt första så utökas maxbeloppet som du kan låna nästa gång till max 10000 kr och en utökat återbetalningsperiod på 60 – 90 dagar. Kostnaden för dessa lån blir högre p.g.a. den utökade betalningsperioden.

Risicum erbjuder också lån utan kreditupplysning från 1000 – 10000 kr med en återbetalningsperiod på 60 – 90 dagar. Även här är det en fast kostnad för varje lån som varierar beroende på summan av lånet och vilken återbetalningsperiod man använder. Kostnaden ligger på 250 kr till 2819 kr.

För att sammanfatta allt, det spelar ingen roll hur stor summa pengar man lånar, större delen av alla långivare gör en kreditupplysning som registreras vid UC. Men att det går att undvika genom att noggrant planera sitt lån och hitta långivare som beviljar lån utan kreditupplysning.

This entry was posted in Låna Pengar Utan Fast Inkomst and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.